işü

Dr Mehmet Öz Ve Afrika Mangosu

Dünyaca ünlü Türk asıllı Doktor Mehmet Öz ile özdeşleşen bir zayıflama formülü olan Afrika Mangosu, herkes tarafından büyük ilgi görüyor.Zayıflama hapları arasında, Amerika başta olmak üzere birçok ülkede, ilk sıralarda yer alan African Mango adlı hap, Türkiye’de de satılıyor.Bu hapın birçok Hollywood yıldızı tarafından da kullanıldığı biliniyor. Çeşitli lifler, potasyum ve antioksidanlar içeren bu hapın, zayıflamaya büyük katkıda bulunduğu ve ayrıca cilt ile saçlar üzerinde de olumlu etkiler yaptığı biliniyor.

Dr. Mehmet Öz’ün önerisi olan Afrika Mangosu hapı, tamamen doğal bir içeriğe sahip olması ile dikkat çekiyor. Hapın içeriğinde, %40 oranında mango, %20 oranında yeşil çay, %10 oranında kafein ve çeşitli doğal katkılar bulunuyor. Bu hapın, günde 3 defa kullanılması gerekiyor.
Öğünlerden en az yarım saat önce hapın kullanılması öneriliyor. Bu hapın etkisinin arttırılması için, kullanım süresince günde en az 2 litre su içilmesi gerekiyor. Hamile ve emziren hanımların kullanmaması gerekiyor. Kalp hastaları, karaciğer sorunu yaşayanlar ve böbrek hastaları için hapın kullanımı uygun değildir. 16 yaşından küçüklerin kullanması da önerilmiyor. Bu hapın tamamen doğal olduğuna vurgu yapılıyor. Afrika Mangosu hapı hiçbir şekilde kimyasal içermiyor. Bugüne kadar herhangi bir yan etkisi tespit edilmemiş. Bu hapın, metabolizmayı hızlandırdığı ispatlanmıştır. Kişiye enerji verir ve cildi güzelleştirir. İçerdiği mango meyvesi, vücuttaki yağlarım hızla yakılmasını sağlar. İçerdiği minerallerin katkısı ile saçları sağlığına kavuşturup, dökülmesini önlemektedir.
Zayıflama hapları günümüzde hala tartışmalara konu olmaktadır. Bitkisel dahi olsa, doktor tavsiyesi olmadan hiçbir hapın ve ürünün kullanılmaması konusunda uyarılar yapılmaktadır.Bazı kişiler üzerinde olumlu sonuçlar alınan bu bitkisel ürünler, başka kişilerin üzerinde sağlığı bozan etkilere sebep olabilmektedir. Bu tarz ürünler kullanılmadan evvel doktor muayenesi ve kullanılması istenen hap konusunda doktorun fikrinin alınması şarttır. Kişilerin farkında olmadıkları bir takım hastalıkları olabilir. Bazı hastalıklar başlangıç düzeyinde belirti vermeyebilirler. Bir insanda, henüz farkında olmadığı bir kalp hastalığı başlangıcı veya farklı bir durum varsa, bu hapların kullanımı ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. 

Sosyal medyada paylaşın :

Yorum Gönder

 
Support : Copyright © 2011. saglik8.blogspot.com - All Rights Reserved
Kafes kuşu | Radyomevlana | Yiğit CAMCI