işü

Sivilceler İçin Ayva Cekirdegi Kremi

 border=Pek çok insanın dert ettiği konulardan bir tanesi sivilcelerdir. Sadece bayanların değil erkeklerin de sivilcelerden yakındığı olmaktadır. Özellikle ergenlik döneminden kalan ve iz bırakan sivilceler rahatsız edici bir görüntü oluşturur. Yağlı ciltlerde olduğu zannedilse de sivilce her cilt tipinde görülebilen bir rahatsızlıktır. Leke bırakabildiği için de en kısa süre çözüm bulunması ve uygulanması gerekir. 

Ancak kullanılan her yöntem her insan için aynı etkiyi göstermez. Özellikle kullanılan yöntem ilaç ya da doğal olmayan yöntemlere dayanıyorsa ciltte geri dönülemez hatalara neden olabilir. Son zamanlarda pek çok kişinin sivilcelere ayva çekirdeği kullandığı görülmektedir. Hem doğal hem de masrafsız bir yöntem olması nedeni ile evinizdeki ayva çekirdeklerini kullanarak sivilcelerden ve cildinizdeki lekelerden kurtulabilirsiniz.

Sivilcelere ayva çekirdeği kullanmak diğer pahalı ve zor cilt tedavilerini denemekten daha kolaydır. Evinizde yapabileceğiniz ayva çekirdeği kremi ile sivilcelerinizden kurtulabilirsiniz. Ayva çekirdeklerini bir bardak suyla hafif haşlayıp dört ya da beş gün güneş görmeyecek, buzdolabı haricinde bir yerde bekletin. Sonrasında suyu çekirdeklerden temizleyip cildinize sürebilirsiniz. 

Ayva çekirdeğinin suyunu kuruyana kadar cildinizde tutabilirsiniz. Sonrasında da cildinize kantaron yağı ya da aynı muhteviyatta bir yağ ile masaj yapabilirsiniz. Bu kremi yüzünüze sürdükten sonra yıkamanıza gerek yok. Cildinizin nefes almasına ve cilt renginizin daha normal hale gelmesine yardım edecektir. Sivilcelere ayva çekirdeği kullandığınızda yan etki görmez aynı zamanda da pahalı ürünlere para vermek zorunda kalmazsınız.

Sivilcelere ayva çekirdeği kullanabileceğiniz gibi ciltteki lekeler için de kullanabilirsiniz. Eğer uzun süre beklemek istemezseniz de ayva çekirdeklerini bir bardak ılık suda bir gün bekleterek de kullanabilirsiniz. Düzenli olarak kullandığınızda cildinizdeki lekelerde azalma olduğunu göreceksiniz. 

Bu uygulamayı her cilt tipi için deneyebilirsiniz. Özellikle hassas ciltler aynı sorunları yaşamasına rağmen aynı ürünleri kullanamazlar. Bu da bu insanların daha fazla kozmetik ve benzeri ürünlere para harcamasını gerektirir. Ancak ayva çekirdeği yan etkisi olmadığı için hassas ciltlerinde rahatlıkla kullanabileceği bir yöntemdir. Düzenli kullanıldığında ve cildinizi temiz tuttuğunuzda siz de değişimi gözlerinize görebilirsiniz. 

Sosyal medyada paylaşın :

Yorum Gönder

 
Support : Copyright © 2011. saglik8.blogspot.com - All Rights Reserved
Kafes kuşu | Radyomevlana | Yiğit CAMCI