işü

7 Gün Detoks Planı

Bedenin ruhunuzla birlikte eş zamanlı olarak temizlenmesine yardımcı olan detoksun pek çok açıdan bolca faydası bulunmaktadır. Özellikle de, uzun ve yorucu yollardan dolayı, karaciğer, böbrek, kolon, akciğer ve ciltlerde birikmiş olan tüm toksinler, düzenli bir detoks programı sayesinde tamamen ortadan kaldırılabilir. Bu program ise akıllara 7 gün detoks planı uygulamasını getirmektedir. Zira bu uygulama sayesinde, vücut yedi gün içerisinde pek çok toksit ve zararlı maddeden sıkıntısız bir şekilde arınarak, dengeli bir işleyiş mekanizmasına kavuşmaktadır. Bu işleyiş dahilinde de sürdürmeye devam edeceğiniz.

7 gün detoks planı, sizlere belirli dönemler içerisinde pek çok hastalığa karşı kalkan görevi üstlenmektedir. Özellikle de günümüzde MS ve kanser gibi tedavisi oldukça zor olan bur tarz hastalıklar, düzenli bir programla uygulanan 7 gün detoks planı sayesinde tedavi süreçlerini ve kurtulma oranlarını ılımlı bir seviyeye çekmektedir. Hal böyle olunca da vücudunun deyim yerindeyse bir bahar temizliği yapması kaçınılmazdır. Bu temizliğin en büyük yardımcısı ise 7 gün detoks planı olmaktadır. Zira, sağlıklı bir diyet programı ve yağ yakıcı çorba çeşitleri eşliğinde başlayacağınız bu plan program istikametinde, vücudunuzun beslenme alışkanlığını şekillendirmekle kalmayıp, fiziksel aktivitelerine de önem vermeniz gerekmektedir. Çünkü, uygulanan program eşliğinde yapılan sporlar, terleme aracılığıyla pek çok toksin atımının hızlanmasını sağlayacaktır.

Vücudunuza Yepyeni Bir Zindelik Katmanın En Kolay Yolu
Vücudunuzu zinde ve sağlıklı bir şekilde tutmak için, öncelikle karbonhidrat değeri yüksek besinlerden uzaklaşmamız gerekmektedir. Bunun yanı sıra, beyaz ekmek kavramını da hayatımızdan çıkarmak, sizlerin 7 gün detoks planı aşamalarınızda oldukça yardımcı olacaktır. Öte yandan asitli ve cafein içeren içekcekleri mümkün oldukça az tüketmeniz, vücudunuzun daha hızlı bir şekilde gelişmesine olanak sağlayacaktır. Kaldı ki gün boyunca tüketeceğiniz su miktarı ile doğal bitki çayları da, vücuttaki su oranını sıkıntısızca dengeleyecektir. Çiğ beslenme ve yeşil içecekler de, 7 gün detoks planı uygulamasının en önemli askerleridir. Kaldı ki, her sabah içeceğiniz yeşil içecek sayesinde, vücudunuzdaki besin oranını dengeler ve açlık hissiyatını başarılı bir şekilde bastırmış olursunuz.

Tüm bunların yanında kişinin kendi bedenine olan saygısından ötürü ona iyi bakması gerektiğini göz önünde bulunduracak olursak eğer, 7 gün detoks planı yönteminin pek çok faydasından söz edebiliriz. Nitekim, günlük hayatta tüketmek zorunda kaldığımız pek çok sağlıksız besin yüzünden elde edilen dirençsizlik durumu, dengeli bir detoks diyeti ile tamamen ortadan kalkabilir. Özellikle de sağlıklı bir diyet listesi de bu aşamaları kolaylaştırır. 7 gün detoks planına başlamadan önce ise dikkat edilmesi gereken noktalar bulunmaktadır. Bu noktalar;

Diyet öncesi ve diyet esnasında her daim aynı tartıda kilonuzu ölçünüz.

Diyet öncesinde bel çevrenizi ölçün. Keza diyet sonrasında oluşan farklılığın tespiti 
açısından oldukça önemlidir.

Diyet için ekstra bir mutfak eşyasına ihtiyaç yoktur. Bu sebepten herhangi bir ön yargı neticesinde, diyete başlamak gözünüzde büyümesi

7 gün detoks planı her ay 7 gün olarak uygulandığı takdirde, daha etkili sonuçlar gösterecektir.
Sosyal medyada paylaşın :

Yorum Gönder

 
Support : Copyright © 2011. saglik8.blogspot.com - All Rights Reserved
Kafes kuşu | Radyomevlana | Yiğit CAMCI