işü

1 Haftada Göbek Eritme Yontemleri

Kadınların ve erkeklerin en çok muzdarip olduğu konulardan bir tanesi göbek bölgesinde meydana gelen yağlanmalardır. Bu yağlanmalar nedeni ile bireyler rahat bir biçimde hareket edememektedirler. Erkekler bu konuyu çok fazla kafalarına takmasalar da kadınlar için durum böyle değildir. Kadınlar kıyafetlerden çıkan fazlalıklar ile çok fazla mücadele etmektedir. Düzgün ve fit bir görünüme sahip olmak isteyen hiç bir kadının göbeğe tahammülü yoktur. Söz konusu olan şey fiziksel güzellikten çok daha ötedir. Bu konu sağlık ile doğrudan doğruya ilgisi olan bir durumdur. Vücut sağlığını direkt olarak etkileyen göbek yağlanması kalp krizini bile tetikleyen bir etmen haline dönüşebilmektedir. 1 haftada göbek eritme yöntemleri bütün bireyler tarafından uygulanmalı ve sağlıklı günlere geri dönüş yaşanmalıdır. Bu durum göbek çevresi yağlanması olarak bilinsede durumun asıl açıklaması bel çevresi yağlanmasıdır.

Göbek Çevresinde Oluşan Yağlanmaların Nedenleri Nelerdir?
Göbek çevresinde meydana gelen yağlanmalar birçok şeyin habercisi olabilmektedir. Göbek çevresi yağlanması belki de vücudunuzun size gönderdiği uyarı sinyallerinden bir tanesidir. Peki, göbek yağlanmasının asıl nedeni nedir? Hangi besinler veya hangi durumlar göbek yağlanmasını tetikler?
  • Kandaki insülin miktarının dengesizliği
  • Yüksek şeker oranına sahip besinlerin alımı
  • Hareketsizlik
Göbek Yağlarından Kurtulmak İçin Hangi Besinler Tüketilmelidir?
Göbek bölgesinde meydana gelen yağlanmaların ortadan kalkması için bazı yiyeceklerin aktif bir biçimde tüketilmesi gerekmektedir. 1 haftada göbek eritme yöntemleri içerisinde önemli bir yere sahip olan bir yöntem de besinlerle bu yağlardan kurtulmaktır. Sonuç olarak bu yağlanmanın baş mimarı besinler ise, durumu çözecek olan kilit aktör de besinler olmalıdır. Hangi besinler sık bir biçimde tüketilmelidir. Bu besinlerin listesi şu şekilde sıralanmaktadır;
  • Avakado
  • Ceviz
  • Zeytin yağı
  • Zeytin
  • Çekirdek
  • Bitter çikolata 
Bu besinlerin sık bir biçimde kullanılması göbek bölgesindeki yağların azalması için gerekli olan adımlardan bir tanesidir. tekli yağlar olarak bilinen bu besinler doymamış yağların ortaya çıkardığı göbek yağlarınızı mümkün olan en kısa sürede yok etmeye çalışacaktır. 1 haftada göbek eritme yöntemleri uygulanıyorsa mutlaka yenilen besinlere de çok dikkat edilmesi gerekmektedir.

Hangi Egzersizler Göbek Yağlarından Kurtulmaya Yardımcı Olur?
Kilo verme aşamasında en olmazsa olmaz parçalardan bir tanesi hiç kuşkusuz ki egzersizlerdir. Göbek çevresinde bulunan yağlardan da kurtulmak için egzersizin ihmal edilmemesi gerekmektedir. Yapılabilecek egzersizler ise kısaca şöyledir;

  • Öncelikle yere uzanmanız gerekmektedir. Ayaklarınızı düz bir biçimde yukarı uzattıktan sonra üst vücudunuzu yere sabitlemeniz gerekmektedir. Bunun ardından yukarı kaldırdığınız bacaklarınızı sağa ve sola hareket ettirmeniz yeterli olacaktır.
  • Halk arasında mekik olarak bilinen bu hareket 1 haftada göbek eritme yöntemleri arasında olmazsa olmazlardan bir tanesidir. Dizlerinizi düz veya yarım dik bir biçimde yere sabitledikten sonra üst vücudunuz aşağı ve yukarı istikametinde hareket ettirmeniz gerekmektedir. 
Sosyal medyada paylaşın :

Yorum Gönder

 
Support : Copyright © 2011. saglik8.blogspot.com - All Rights Reserved
Kafes kuşu | Radyomevlana | Yiğit CAMCI