işü

Takıntılı Burçların Özellikleri

Astrolojik anlayışa göre tüm burç gruplarının farklı karakteristik özellikleri bulunuyor. bir kısmı asabi, kimisi paylaşma duygusundan yoksun ve agır başlı olarak sınıflanıyor. Fakat son yıllarda öne çıkan bazı saptamalara göre burçların akla sapa gelmez garip takıntıları oldugu öne sürüldü. İnanılır gibi degil fakat bilinen bu 12 burcunda kendi aralarında takıntıları oldugu ortaya çıktı. Şimdi gelin beraber bu garip ama gerçek takıntıları inceleyelim.

Koç Burcu: Dar ve kapalı alanlarda saatler boyu kalamaz. Özellikle kış ve sonbahar aylarında şapka yada berasi olmadan dışarıya adımını atmaz. Araç kullanırken yüksek hız yapmak en sevdigi çılgınlıklar arasındadır.

Boga Burcu: Aracına yada evine girsin mutlak suretle kendini güvende hissetmek için kapıyı kilitler. Bir çok çanta ve cüzdanı bulunmaktadır ve herbirinin içinde mutlak suretle düşük bir meblag bakiye bırakır. Ev yasantısında çiçek beslemeyi sever, gittigi cafe ve restaurantlarda mutlak suretle çiçek arar. Özellikle pembe,yeşil,mavi ve turkuaz renklerine garip takıntılar besler.

İkizler Burcu: Otururken yada yolda yürüken el ve ayaklarını haraket ettirmeden kendini rahat hissedemez. Bu özelligini karşılıklı empati kurdugu kişilerde,kelimeleri anlatmak ve anlam kazandırmak içinde kullanır. Cep telefonu olmadan dışarı çıktıgı tek gün yoktur. Kış ayları dahil pencere aralamadan kapalı alanlarda kalamaz. Özellikle seyahat takıntısı en bilinenleridir.

Yengeç Burcu: Çocukluk döneminde vakit geçirdigi oyuncakları saklamasını sever. Eskiyi hatırlatan ve anlam kazandıran herşeyi saklar. Pazarlık sünnetir der, her malı öyle alır. Özellikle bayan cinsiyetinden olanları rimel sürmeden dışarıya çıkmaz
Aslan Burcu: İletişim halindeyken özellikle ense kısmındaki saçları ile oynamayı sever. Çantasının içinde mutlak süret ile ayna ve cımbızı bulunmaktadır. Altından yapılan her türlü aksesuarı kullanmaktan hoşlanır. Marka takıntısı tartışmasız öne çıkan özelligidir.

Başak Burcu: Aşırı titizdirler. Günün her saatinde ellerini yıkamak en bilindik takıntılarındandır. Evdeki eşyalar arasında simetri rahatsızlıgı bulunmaktadır. Hoş kokular sürmeden asla dışarı adımını atmaz. Dudak kenarlarını ısırarak kemirme gibi takıntısı bulunmaktadır. Sıkıntı anında,ellerini bulundugu yere hafifçe vurarak sıkıntılı haline tepki gösterir.

Terazi Burcu: İhtiyaç halinde olmasa bile dışarıya çıktımı mutlak suret ile alış veriş yapmadan eve dönmez. Bulundugu yerde ayaklarını devamlı ritimli bir şekilde titretir.

Akrep Burcu: Cinsel yaşam en belirgin takıntılarından biridir. Saç jolesi ve deodorant kullanmadan rahat edemez. Özellikle bayanları ipek çorap,ipek iç çamasırı giymekten hoşlanır.

Yay Burcu: Yay burcu erkekleri takım elbise giymekten tiksinir. Evlilik esnasında olsa bile bu şekilde bir saniye olsun giyinmek istemezler. Özellikle mavi ve mor karışımlı renkli elbiselere bayılırlar. Dar alan korkuları ve takıntıları vardır. Şans oyunlarına düşkündürler. Yılda bir kaç defa uzun yola çıkmadan rahat edemezler.

Oglak Burcu: Oglak burcu erkeklerinin önemli kısmı top sakal bırakır. Fular, işlemeli kol dügmeleri ve saat takmadan rahat edemez. Yıllarca aynı parfumü kullanır ve kesinlikle degiştirmez. Devamlı aynı mekanlara bilindik yerlere gider. Devamlı yaptıgı işleri kayıt etme takıntısı bulunmaktadır.

Kova Burcu: Özellikle bilgisayar ve elektronik malzeme takıntıları bulunmaktadır. Maddi imkanları el vermese bile hayatlarında bir defa tek taş pırlanta takmak en büyük hayalleridir. Gece uyurken koridorun ışıgını mutlaka açık bırakırlar.

Balık Burcu: Birbirinden degişik ve model ayakkabı koleksiyonları ile bilinirler. Yemek esnasında bagdaş kurup oturmaya bayılırlar. Bayan cinseleri oje sürmeden duramaz. Çay ve kahve tüketmeden güne merhaba demezler.
Sosyal medyada paylaşın :

Yorum Gönder

 
Support : Copyright © 2011. saglik8.blogspot.com - All Rights Reserved
Kafes kuşu | Radyomevlana | Yiğit CAMCI